Om hotellet

Rosfjord er en av Sørlandets eldste reiselivsaktører. Rosfjord Strandhotell er en 4. generasjons familiebedrift, og selv om mye har forandret seg, er fortsatt kjernen i det vi tilbyr det samme – gode opplevelser, alene eller sammen med venner, familie eller kolleger!

Det hele begynte i 1934 da Isabella Ubostad opprettet en leirplass i dette herlige landskapet. I alle år siden har hennes etterkommere ønsket gjester velkommen til frisk sjøluft og god energi. I dag er Rosfjord Strandhotell en ledende leverandør av opplevelser, med familien Ubostad som oppmerksomt vertskap.

Rosfjord Strandhotell er kjent for sin gjestfrihet og sin beliggenhet ved strand og sjø. Du kan komme hit som feriegjest, som kursdeltager eller på idrettssamling og stole på at hotellet vil sørge for kvalitet på alle hold.

Vi har komfortable fasiliteter, fantastisk mat, spennende aktivitetstilbud og god personlig service. Her vil du føle deg hjemme. Rosfjord Strandhotell gjør alltid sitt ytterste for å gi din ferie den rammen den fortjener.

Vi har et meget bevisst fokus på miljøarbeid og samfunnsoppbygging. Vi er derfor sertifisert som et miljøfyrtårn. Vi tar samfunnsansvar både lokalt og utenfor, en av hovedsponsorer for Lyngdal idrettslag og bidrar sterkt i et bistandsprosjekt i Kenya både økonomisk og ved tilstedeværelse opptil flere ganger i året. 

Kjøkkenet har en sterk fokus på bærekraft og har derfor tatt standpunkt til flere saker. Du vil feks. aldri få servert oppdrettslaks. Heller ikke scampi og andre arter som er rødlistet.