Julen på hotellene

Dette året gleder vi oss mer enn noen gang til å pynte hotellet i full julestas, og ikke minst til å ønske dere velkommen til årets julebord og en hyggelig før-juls-stund hos oss. Nå er vi klar til å ta tilbake “den gode julestemningen” og om dere velger oss skal vi gjøre vårt ytterste for å gjøre kvelden til en flott opplevelse.

På hotellene våre på Lindesnes og i Lyngdal, handler julebord først og fremst om god mat, god stemning og gode opplevelser sammen. Vi tilpasser oss omgivelsene og gjeldende restriksjoner og dekker opp bord- og selskapslokale etter deres behov. Du får alltid den deilige Julestemningen og minglingen.

Hos oss er vi glade i lokalforankret mat. Vi kan serverer julematen både som julebuffet med julens tradisjonelle retter med det gode tilbehøret og bugnende dessertbord - eller som skreddersydd og tilpasset juleinspirert meny. Vi benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammer, juletorsken er fisket i lokalefarvann, et godt måltid som er et perfekt utgangspunkt for en fin kveld!

Inviter med deg firmaet , familien eller vennegjengen til oss på Rosfjord – så sørger vi for å sette dere i den gode, varme julestemningen.

Fredager: Tre-retter Juleinspirert middag

Lørdager: Vår fantastiske Julebuffet med lokale råvarer

Ett døgns Julebord kr.1995,- pr person

To døgns Juleweekend kr.3495,- pr person

Kveld uten overnatting kr.745,- pr person

Tilbudet gjelder 18-20.november, 25-27.november, 2-4.desember og 9-11.desember - overnatting er inkludert julefrokost og overnatting i dobbelt-rom.

Ta gjerne kontakt
Rosfjord Strandhotall – 383 40 100 eller post@rosfjord.no
Lindesnes Havhotell – 38 600 800 eller post@havhotellet.no