Våre favoritter i Lyngdal By

Trodde du at du måtte til storbyen for å shoppe? Nå er du på landet, i småbyen, og her er shopping spennende. Her finner du både kjedebutikker og spennende nisjebutikker. En trenger ikke å være helfrelst shoppeentusiast for å nyte godt av nisjeperlene.

En del av sjarmen ved å besøke nye små byer er å oppdage lokale godbiter, enten det er snakk om gallerier, butikker eller frisører. Småstedene i Lyngdal blomstrer av kreativitet og særpreg. Og best av alt, du vil følge deg godt ivaretatt og få en serviceopplevelse du vil huske lenge.

Våre beste tips til en spennende jakt i nisjebutikker er som følger:

Bazaren

Når vi tenker på en basar tenker vi gjerne på noe eksotisk, vakkert, på en plass hvor du finner litt av alt mulig – og sånn er det også på Bazaren. Det er et lite eventyr og komme inn til Kristen. Noe av forskjellen fra en annen basar er at her oser det av kvalitet. Kristen har designvarer fra hele Europa , men mest Skandinavia – alt er nøye plukket ut av Kristen tilbyr de noe for alle og enhver, og de har et stort utvalg europeisk design av høy kvalitet.

Studio Bliss og Bevare meg Vel

Føler du deg grå og trist så besøker du gjerne en av våre flotte frisører, de kan så mye mer enn bare å klippe hår:) Så hvis hvis du vil ha et lite pustehull i shoppingen anbefaler vi en tur innom en av våre lokale frisører Studio Bliss og Bevare meg Vel er en liten oase av velvære hvor du blir ivaretatt av særdeles hyggelige og profesjonelle damer.

StellaShoppen

Frøken Maia

Nisje butikk innen parfyme, hudpleie, velvære, makeup, dameklær, vesker, sko og tilbehør

Lyngdal Jakt og Fiskesenter

Det er ikke uten grunn mange reiser langt i ens ærend for å besøke denne butikken, her tilbyr de en unik service og utvalg innen jakt og fiskeutstyr.

Olsens Hage

En raritetsbutikk med unike antikvitets- og interiør varer. Her er det en leken miks av gammelt og nytt. Mette jakter  høyt og lavt for å tilby deg rariteter sin ikke finnes alle andre steder. Nytt er nytt og gammelt er ofte slitt og sjarmerende shabby.. Sånn som noen av oss vil ha det.